Return to site

Glutenfri boller med gær

Ca. 10 stk.

5 dl lunkent vand

25 g gær
1 tsk psyllium/loppefrøskaller
30 g kokosfibermel
70 g kartoffelmel

40 g hørfrø

150 g glutenfri havremel *

150 g quinoamel

1 tsk havsalt

1 æg til pensling
1 håndfuld sesam til pynt

 

Bland vand, gær loppefrøskaller i en skål.

Rør det godt rundt til gæren er opløst og lad det stå i 5 min.

Tilsæt salt, kokosfibermel, kartoffelmel og havremel og rør det godt rundt.

Lad dejen hæve et lunt sted i 30 minutter.

Pensl bollerne med æg eller vand og drys dem med sesam.

 

Bages i forvarmet ovn i 18-20 min. på 225 grader.

 

* hvis du ikke kan finde havremel, kan du sagtens finblende alm. glutenfri havregryn til mel.

broken image