Glutenfri boller med gær

Ingredienser (ca. 10 stk.)

  • 5 dl lunkent vand

  • 25 g gær

  • 1 tsk psyllium/loppefrøskaller

  • 30 g kokosfibermel

  • 70 g kartoffelmel

  • 40 g hørfrø

  • 150 g glutenfri havremel *

  • 150 g quinoamel

  • 1 tsk havsalt

  • 1 æg til pensling

  • 1 håndfuld sesam til pynt

Bland vand, gær loppefrøskaller i en skål.

Rør det godt rundt til gæren er opløst og lad det stå i 5 min.

Tilsæt salt, kokosfibermel, kartoffelmel og havremel og rør det godt rundt.

Lad dejen hæve et lunt sted i 30 minutter.

Pensl bollerne med æg eller vand og drys dem med sesam.

Bages i forvarmet ovn i 18-20 min. på 225 grader.

Velbekomme :-)

* hvis du ikke kan finde havremel, så kan du sagtens finblende alm. glutenfri havregryn til mel.

Forrige
Forrige

Glutenfri havregrød med kanel

Næste
Næste

Glutenfri boller uden gær