Glutenfri boller uden gær

Ingredienser (ca. 8-10 stk.)

  • 5 dl. lunken vand

  • 1 ½ dl quinoamel

  • 1 dl. hirseflager

  • 1 dl. mandelmel (evt. boghvedemel)

  • 1 ½ dl. majsmel

  • ½ dl. chiafrø

  • ½ dl. hørfrø

  • ½ dl. sesamfrø

  • ½ dl. olivenolie

  • 1 tsk. salt

  • 1 tsk. bagepulver (glutenfri)

  • 3 spsk loppefrøskaller

Bland alle de tørre dele sammen i en skål og tilsæt olie og vand.

Røres hurtigt godt sammen.

Lad blandingen hvile et par minutter og form ca. 8-10 boller.

Sæt dem på en bageplade og bag dem midt i ovnen i 35-45 min. ved 200 grader.

Lad dem køle af inden du skærer i dem.

Hvis du tåler æg, kan du pensle bollerne med æggeblomme - drys evt. sesam på.

Velbekomme :-)

Forrige
Forrige

Glutenfri boller med gær

Næste
Næste

Chiagrød med varme bær