• Anbefalinger

  Se anbefalinger fra udvalgte klienter (fra Google Anmeldelser)

  Se anmeldelser af Kostcoach.dk på Google

  Emma Seerup

  Anmeldelse af Kostcoach.dk på Google (2020)

   

  Jeg har i en årrække døjet med min fordøjelse grundet en masse fødevareintolerencer.

   

  Pernille har været forstående og nærværende. Hun har hjulpet mig med at finde vitaminer, kosttilskud, madgrupper og opskrifter, som var tilpasset mig.

   

  Det er nu et halvt år siden, at jeg startede hos Pernille, og jeg kan allerede mærke en betydelig forskel.

   

  Jeg kan varmt anbefale Pernille.

  Se anmeldelser af Kostcoach.dk på Google

  Anna Klaschka

  Anmeldelse af Kostcoach.dk på Google (2019)

   

  Pernille er en super fantastisk kostcoach, som ved hvad hun laver. Hun er så dygtig indefor dette felt, så jeg havde ingen problemer ved at ligge min tillid til hende, da jeg kom til hende med mine problemer.

   

  Jeg havde i en meget længere periode døjet med mave problemer, og her greb Pernille rigtig godt ind. Hun kom med en masse råd, gav mig en realistisk kost at følge og havde styr på diverse vitamin / kosttilskudspiller jeg skulle spise efter.

   

  Lige siden jeg havde første møde med Pernille, har det kun gået fremad og jeg ved nu hvad jeg skal gøre, for at min mave har det aller bedst - alt dette takket være Pernille og hendes super gode arbejde!!

   

  Så kun en stor anbefaling herfra!

  Se anmeldelser af Kostcoach.dk på Google

  Katrine Bendt-Andersen

  Anmeldelse af Kostcoach.dk på Google (2019)

   

  Pernille er en fantastisk person, som man kun kan have tillid til, hvorfor jeg valgte hende til at hjælpe mig med at få styr på mine mavesmerter.

   

  De stammer fra utallige fødevareinteollerencer og Pernille var dygtig til at finde relevante kosttilskud og fødevaremæssige alternativer, som kompenserede for de fødevarer som jeg har måttet udelade fra kosten.

   

  Derudover gik vi tilbage i min historik og undersøgte forskellige forhold, som kunne have indvirken på min situation, hvilket var rigtig fint, at Pernille også tog hensyn til det.

   

  Jeg har nu holdt mig til vores plan i 2 måneder og jeg kan mærke betydelig forskel. Pernille får mine varmeste anbefalinger.

   Se anmeldelser af Kostcoach.dk på Google

  Anna Klinke

  Anmeldelse af Kostcoach.dk på Google (2018)

   

  Jeg har haft en masse problemer med min fordøjelse og har desuden også en masse allergier for både fødevarer og andet som pollen og græs.

   

  Pernille har virkelig hjulpet mig med at finde nogen madgrupper, som jeg skal holde mig til og hjalp mig også med at finde de kosttilskud som kunne styrke mig i hverdagen.

   

  Jeg er faktisk sjælden syg mere. Derudover er Pernille meget kompetent omkring fødevare allergier, da hun selv har rigtig meget. Derfor gav hun mig god inspiration til at lave mad på en ny måde, altså finde gode alternativer.

   

  Jeg føler virkelig jeg har fået en helhedsbehandling, hvor både kroppen biologisk og sindet psykisk er tænkt ind i processen. Det er nok det der har været vigtigst for mig.

   Se anmeldelser af Kostcoach.dk på Google

  Lena Kathrine Bæk

  Anmeldelse af Kostcoach.dk på Google (2018)

   

  Jeg havde brug for hjælp ifm. min autoimmune sygdom, der bl.a giver mig en udmattende træthed samt daglige smerter i led og muskler.

   

  Jeg blev mødt med stor forståelse og nærvær. Pernille gav mig rigtig god vejledning og redskaber til at arbejde med kosten. Og det bedste af det hele? Pernille lærte mig at kunne mærke efter hvad JEG har brug for mht. kost, vitaminer og mineraler.

   

  Mine smerter er blevet betydeligt færre, jeg er blevet mere frisk, og nu ved jeg hvad jeg skal gøre for at mindske de dårlige dage i min sygdom :)

  Se anmeldelser af Kostcoach.dk på Google

  NB Hansen

  Anmeldelse af Kostcoach.dk på Google (2018)

   

  Jeg er blevet behandlet af Pernille da min leddegigt gav mig mange smerter i bla. fødder og håndled og jeg led af udtalt træthed.

   

  Pernille var meget grundig og gav sig rigtig god tid. Hun vejledte mig i hvilke kosttilskud og vitaminer som netop JEG havde brug for. Jeg har efterfølgende kunne mærke en markant forskel.

   

  Jeg kan kun give de bedste anbefalinger til Pernille :-)

All Posts
×