Mælkefri risalamande

Ingredienser

  • 2,5 dl grødris

  • 2,5 dl. vand

  • 8 dl. rismælk

  • 1 soyafløde

  • Skrællede hakkede mandler

  • Vaniljepulver

Start med at lav risengrøden som ved en normal grød. Kom vand i en gryde sammen med risene. Lad vandet koge ind i risene. Kom derefter rismælken i og lad den koge langsomt op under omrøring.

Skrue ned for varmen til næstlaveste blus og rør derefter rundt løbende indtil den er klar. Sæt låg på gryden efter hver omrøring.

Lad grøden køle helt af - evt. til dagen efter.

Pisk soyafløden et par minutter og vend den i den kolde risengrød. Kom derefter de hakkede skrællede mandler i og vanillepulver efter behov.

Jeg har ikke tilsat en vaniljestang i opskriften, da risdrik samt soyafløden er temmelig sød i sig selv.

Velbekomme :-)

Forrige
Forrige

Spinatsalat med mango

Næste
Næste

Mango salat med dadler