Glutenfri knækbrød

Ingredienser

  • 0,75 dl. sesamfrø

  • 0,75 dl. hørfrø

  • 0,50 dl. græskarkerner

  • 2 dl. majsmel

  • 1-2 tsk. salt

  • 0,5 dl. olivenolie

  • 2 dl. kogt vand

Bland alle frø, kerner og mel sammen i en skål. Tilsæt derefter vand og olie og rør det godt sammen. Lad dejen stå og trække i 20 min. Fordel massen på en bradepande med bagepapir, og rul den ud med en kagerulle. Læg evt. et stykke bagepapir ovenpå, så massen ikke klæber sig til kagerullen.

Skær derefter riller i massen, så du får den størrelse du ønsker på knækbrødene. Drys dem med havsalt.

Bag dem på 150 grader i ca. 45-60 min. - hold øje med farven.

Velbekomme :-)

Forrige
Forrige

Marcipanrulle

Næste
Næste

Sunde citronkugler