• Fordøjelse

  Er du en af dem, der lider af fordøjelsesproblemer?

   

  Din mave føles oppustet. Luft i maven. Ved eftermiddagstid ligner du en der er højgravid. Du har ondt i maven. Du har forstoppelse eller diarre. Daglig kvalme og en træthed, der melder sig efter du har spist mad.

   

  Disse symptomer er tegn på, at din fordøjelse ikke har det godt. Du er helt sikkert opmærksom på det - for det fylder hos dig, men kan ikke helt finde ud af hvorfor...

   

  Det er vigtigt for mig at fastslå, at du ikke skal ha' det sådan! Vi skal ikke acceptere, at have det dårligt.

   

  Nogle gange er det kun mindre ændringer, der skal til. Andre gange skal der bare skabes overblik og struktur på kostændringerne.

   

  Årsagen til fordøjelsesproblemer kan være mange. Du spiser måske en fødevare, som du ikke kan tåle. Kroppen er stresset. Du er ikke aktiv nok. Du spiser for meget eller for lidt. Du har fået antibiotika, indtager medicin dagligt eller lider af en autoimmune sygdom - årsagerne kan være mange.

   

  At have fordøjelsesproblemer kan fylde rigtig meget i hverdagen. Det er kan ikke kun fysiske symptomer, men i nogle tilfælde også psykiske. Vi kan føle os triste, uoplagte, depressive og selvværdet er i bund.

   

  Hvis du (efter at have læst utallige dameblade og søgt på utallige hjemmesider) STADIG lider af oppustet mave, træthed, kvalme eller fordøjelsesproblemer, så er det nok, fordi du ikke har fundet de rigtige kostændringer - og det vil jeg gerne hjælpe dig med...

 • Book 15 min. gratis rådgivning

  Skal vi tage en snak omkring din fordøjelse samt hvordan jeg kan hjælpe dig?

  Køgevej 285, Torslunde
  DK-2635 Ishøj Landsby
  +45 25676110
All Posts
×