• Fordøjelse

  Er du en af dem, der lider af fordøjelsesproblemer?

   

  Din mave føles oppustet. Luft i maven. Ved eftermiddagstid ligner du en der er højgravid. Du har ondt i maven. Du har forstoppelse eller diarre. Daglig kvalme og en træthed, der melder sig efter du har spist mad.

   

  Disse symptomer er tegn på, at din fordøjelse ikke har det godt. Du er helt sikkert opmærksom på det - for det fylder hos dig, men kan ikke helt finde ud af hvorfor...

   

  Det er vigtigt for mig at fastslå, at du ikke skal ha' det sådan! Vi skal ikke acceptere, at have det dårligt.

   

  Nogle gange er det kun mindre ændringer, der skal til. Andre gange skal der bare skabes overblik og struktur på kostændringerne.

   

  Årsagen til fordøjelsesproblemer kan være mange. Du spiser måske en fødevare, som du ikke kan tåle. Kroppen er stresset. Du er ikke aktiv nok. Du spiser for meget eller for lidt. Du har fået antibiotika, indtager medicin dagligt eller lider af en autoimmune sygdom - årsagerne kan være mange.

   

  At have fordøjelsesproblemer kan fylde rigtig meget i hverdagen. Det er kan ikke kun fysiske symptomer, men i nogle tilfælde også psykiske. Vi kan føle os triste, uoplagte, depressive og selvværdet er i bund.

   

  Hvis du (efter at have læst utallige dameblade og søgt på utallige hjemmesider) STADIG lider af oppustet mave, træthed, kvalme eller fordøjelsesproblemer, så er det nok, fordi du ikke har fundet de rigtige kostændringer - og det vil jeg gerne hjælpe dig med...

 • Anbefalinger

  Se anbefalinger fra udvalgte klienter (fra Google Anmeldelser)

  Se anmeldelser af Kostcoach.dk på Google

  Anna Klaschka

  Anmeldelse af Kostcoach.dk på Google

   

  Pernille er en super fantastisk kostcoach, som ved hvad hun laver. Hun er så dygtig indefor dette felt, så jeg havde ingen problemer ved at ligge min tillid til hende, da jeg kom til hende med mine problemer.

   

  Jeg havde i en meget længere periode døjet med mave problemer, og her greb Pernille rigtig godt ind. Hun kom med en masse råd, gav mig en realistisk kost at følge og havde styr på diverse vitamin / kosttilskudspiller jeg skulle spise efter.

   

  Lige siden jeg havde første møde med Pernille, har det kun gået fremad og jeg ved nu hvad jeg skal gøre, for at min mave har det aller bedst - alt dette takket være Pernille og hendes super gode arbejde!!

   

  Så kun en stor anbefaling herfra!

  Se anmeldelser af Kostcoach.dk på Google

  Katrine Bendt-Andersen

  Anmeldelse af Kostcoach.dk på Google

   

  Pernille er en fantastisk person, som man kun kan have tillid til, hvorfor jeg valgte hende til at hjælpe mig med at få styr på mine mavesmerter.

   

  De stammer fra utallige fødevareinteollerencer og Pernille var dygtig til at finde relevante kosttilskud og fødevaremæssige alternativer, som kompenserede for de fødevarer som jeg har måttet udelade fra kosten.

   

  Derudover gik vi tilbage i min historik og undersøgte forskellige forhold, som kunne have indvirken på min situation, hvilket var rigtig fint, at Pernille også tog hensyn til det.

   

  Jeg har nu holdt mig til vores plan i 2 måneder og jeg kan mærke betydelig forskel. Pernille får mine varmeste anbefalinger.

   Se anmeldelser af Kostcoach.dk på Google

  Anna Klinke

  Anmeldelse af Kostcoach.dk på Google

   

  Jeg har haft en masse problemer med min fordøjelse og har desuden også en masse allergier for både fødevarer og andet som pollen og græs.

   

  Pernille har virkelig hjulpet mig med at finde nogen madgrupper, som jeg skal holde mig til og hjalp mig også med at finde de kosttilskud som kunne styrke mig i hverdagen.

   

  Jeg er faktisk sjælden syg mere. Derudover er Pernille meget kompetent omkring fødevare allergier, da hun selv har rigtig meget. Derfor gav hun mig god inspiration til at lave mad på en ny måde, altså finde gode alternativer.

   

  Jeg føler virkelig jeg har fået en helhedsbehandling, hvor både kroppen biologisk og sindet psykisk er tænkt ind i processen. Det er nok det der har været vigtigst for mig.

 • Book 15 min. gratis rådgivning

  Skal vi tage en snak omkring din fordøjelse samt hvordan jeg kan hjælpe dig?

  Køgevej 285, Torslunde
  DK-2635 Ishøj Landsby
  +45 25676110
All Posts
×