Return to site

Glutenfri knækbrød

Glutenfri knækbrød

Ingredienser

0,75 dl. sesamfrø

0,75 dl. hørfrø

0,50 dl. græskarkerner

2 dl. majsmel

1-2 tsk. salt

0,5 dl. olivenolie

2 dl. kogt vand

Bland alle frø, kerner og mel sammen i en skål. Tilsæt derefter vand og olie og rør det godt sammen. Lad dejen stå og trække i 20 min. Fordel massen på en bradepande med bagepapir, og rul den ud med en kagerulle. Læg evt. et stykke bagepapir ovenpå, så massen ikke klæber sig til kagerullen.

Skær derefter riller i massen, så du får den størrelse du ønsker på knækbrødene. Drys dem med havsalt.

Bag dem på 150 grader i ca. 45-60 min. - hold øje med farven.

Velbekomme :-)

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK