Return to site

Glutenfri knækbrød

Glutenfri knækbrød

Ingredienser

0,75 dl. sesamfrø

0,75 dl. hørfrø

0,50 dl. græskarkerner

2 dl. majsmel

1-2 tsk. salt

0,5 dl. olivenolie

2,5 dl. kogt vand

Bland alle frø, kerner og mel sammen i en skål. Tilsæt derefter vand og olie og rør det godt sammen. Fordel massen på en bradepande med bagepapir, og rul den ud med en kagerulle. Læg evt. et stykke bagepapir ovenpå, så massen ikke klæber sig til kagerullen.

Skær derefter riller i massen, så du får den størrelse du ønsker på knækbrødene. Drys dem med havsalt.

Bag dem på 150 grader i ca. 45-60 min. - hold øje med farven.

Velbekomme :-)

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK