Glutenfri boller uden gær

Ca. 8-10 stk.

1 ½ dl quinoamel

1 dl. hirseflager

1 dl. mandelmel (evt. boghvedemel)

1 ½ dl. majsmel

½ dl. chiafrø

½ dl. hørfrø

½ dl. sesamfrø

½ dl. olivenolie

1 tsk. salt

1 tsk. bagepulver (glutenfri)

3 spsk loppefrøskaller

5 dl. lunken vand

Bland alle de tørre dele sammen i en skål og tilsæt olie og vand.

Røres hurtigt godt sammen.

Lad blandingen hvile et par minutter og form ca. 8-10 boller.

 

Sæt dem på en bageplade og bag dem midt i ovnen i 35-45 min. ved 200 grader.

Lad dem køle af inden du skærer i dem.

 

Hvis du tåler æg, kan du pensle bollerne med æggeblomme - drys evt. sesam på.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly