Return to site

Avocado dip med kikærter

Avocado dip med kikærter & tortillachips

Ingredienser

Avocado dip :

3 modne avocado

1 dåse økologiske kikærter

1 god sjat olivenolie

citronsaft

lidt salt

Tortilla chips :

Tortilla pandekager grove

Olivenolie

Flagesalt

Rosmarin

Til dippen blender du avocado, kikærter (uden vand), olivenolie, citronsaft samt lidt salt i til en fin mos. Tilsæt ekstra olivenolie, salt eller citronsaft efter eget ønske.

Som pynt kan man drysse lidt chiliflager på.

Til tortilla chips starter du med at pensle en tortilla af gangen med et tyndt lag olivenolie på begge sider. Derefter drysser du lidt salt og rosmarin over og skærer den i 8 dele.

Læg dem på en bradepande med bagepapir og bag dem i ovnen på 180 grader i 5-7 minutter.

Velbekomme :-)

 

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK