Return to site

Æggemuffins med parmaskinke

Æggemuffins med spinat og parmaskinke

Ingredienser 

  • 8 stk æg
  • 8 skiver parmaskinke
  • 1 håndfuld friske spinatblade 
  • Evt. friskkværnet peber

Tænd ovnen på 200 grader. 

Kom en skive parmaskinke i hver muffinform, så bunden og det meste af kanterne dækkes. Læg derefter 3-4 spinatblade i og slå et æg ud i hver form.

Jeg bruger altid silikone forme, da de slipper lettest bagefter. Har du ikke sådan en, skal du huske at smøre formene med lidt olie først.

Sæt muffinformene i ovnen på 200 grader og bag dem i 12 minutter. 

Tag dine æggemuffins ud af ovnen og lad dem hvile et øjeblik (ca. 1 minut) inden de tages op med en ske. 

 

Velbekomme :-) 

 

broken image

 

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly