• Ernæringsterapi

  Ernæringsterapi er en holistisk behandlingsform, hvor fokus ikke kun er på symptomer - men også de underliggende årsager til kroppens ubalance.

   

  Behandlingen er baseret på grundprincipperne i "funktionel medicin", som har eksisteret siden 1980'erne - og har en voksende tilslutning blandt forskere og læger i særligt USA.


  Vi er alle forskellige - og en stor andel af mine klienter lider af flere forskellige sygdomme.

   

  Hos mig bliver din behandling derfor baseret på en individuel og skræddersyet plan. Indledningsvist spørger jeg kort ind til din historie, mad og ønsker med forløbet.

   

  Sammen skaber vi et overblik over, hvordan vi kan styrke og nære din krop bedst muligt i forhold til de udfordringer du oplever. Jeg vil også gennemgå mulige udfordringer, som du kan opleve i forbindelse med kostomlægningen - det sikrer den mest optimale proces og resultat for dig.

   

  Jeg anvender både kost, vitaminer, mineraler, urter og livsstil til at genoprette ubalancerne i din krop samt behandle og forebygge sygdomme. Desuden inddrager jeg nogle gange også den psykiske side af mennesket i ernæringsterapien. For psykisk velvære og livsglæde har stor indflydelse på hvordan kroppen fungerer.

   

  Det handler både om at blive rask, men også om livskvalitet!

 • Processen

  Sammen får vi lagt den helt rigtige plan for netop dig. Det betyder, at du får de bedst mulige forudsætninger for en varig og succesfuld forandringsproces.

  1

  Konsultation

  Her gennemgår vi din helbredshistorie og dine symptomer samt afdækker indsatsområderne.

  2

  Individuel plan

  Sammen udarbejder vi en plan for de ændringer i kost og livsstil, som kan hjælpe dig til et bedre liv.

  3

  Opfølgning

  Vi følger op på din fremgang samt eventuelle udfordringer og laver justeringer til din individuelle plan. Kan enten være i klinikken eller på Teams/Zoom.

 • Anbefalinger

  Se anbefalinger fra udvalgte klienter (Google Anmeldelser)

  Se anmeldelser af Kostcoach.dk på Google

  Katrine Bendt-Andersen

  Anmeldelse af Kostcoach.dk på Google

   

  Pernille er en fantastisk person, som man kun kan have tillid til, hvorfor jeg valgte hende til at hjælpe mig med at få styr på mine mavesmerter.

   

  De stammer fra utallige fødevareinteollerencer og Pernille var dygtig til at finde relevante kosttilskud og fødevaremæssige alternativer, som kompenserede for de fødevarer som jeg har måttet udelade fra kosten.

   

  Derudover gik vi tilbage i min historik og undersøgte forskellige forhold, som kunne have indvirken på min situation, hvilket var rigtig fint, at Pernille også tog hensyn til det.

   

  Jeg har nu holdt mig til vores plan i 2 måneder og jeg kan mærke betydelig forskel. Pernille får mine varmeste anbefalinger.

   Se anmeldelser af Kostcoach.dk på Google

  Lena Kathrine Bæk

  Anmeldelse af Kostcoach.dk på Google

   

  Jeg havde brug for hjælp ifm. min autoimmune sygdom, der bl.a giver mig en udmattende træthed samt daglige smerter i led og muskler.

   

  Jeg blev mødt med stor forståelse og nærvær. Pernille gav mig rigtig god vejledning og redskaber til at arbejde med kosten. Og det bedste af det hele? Pernille lærte mig at kunne mærke efter hvad JEG har brug for mht. kost, vitaminer og mineraler.

   

  Mine smerter er blevet betydeligt færre, jeg er blevet mere frisk, og nu ved jeg hvad jeg skal gøre for at mindske de dårlige dage i min sygdom :)

  Se anmeldelser af Kostcoach.dk på Google

  NB Hansen

  Anmeldelse af Kostcoach.dk på Google

   

  Jeg er blevet behandlet af Pernille da min leddegigt gav mig mange smerter i bla. fødder og håndled og jeg led af udtalt træthed.

   

  Pernille var meget grundig og gav sig rigtig god tid. Hun vejledte mig i hvilke kosttilskud og vitaminer som netop JEG havde brug for. Jeg har efterfølgende kunne mærke en markant forskel.

   

  Jeg kan kun give de bedste anbefalinger til Pernille :-)

 • Få 15 min. gratis rådgivning

  Skal vi tage en snak omkring dine udfordringer samt hvordan jeg kan hjælpe dig?