• Ernæringsterapi

  Ernæringsterapi er en holistisk behandlingsform, hvor fokus ikke kun er på symptomer - men også de underliggende årsager til kroppens ubalance.

   

  Behandlingen er baseret på grundprincipperne i "funktionel medicin", som har eksisteret siden 1980'erne - og har en voksende tilslutning blandt forskere og læger i særligt USA.


  Vi er alle forskellige - og en stor andel af mine klienter lider af flere forskellige sygdomme.

   

  Hos mig bliver din behandling derfor baseret på en individuel og skræddersyet plan. Indledningsvist spørger jeg kort ind til din historie, mad og ønsker med forløbet.

   

  Sammen skaber vi et overblik over, hvordan vi kan styrke og nære din krop bedst muligt i forhold til de udfordringer du oplever. Jeg vil også gennemgå mulige udfordringer, som du kan opleve i forbindelse med kostomlægningen - det sikrer den mest optimale proces og resultat for dig.

   

  Jeg anvender både kost, vitaminer, mineraler, urter og livsstil til at genoprette ubalancerne i din krop samt behandle og forebygge sygdomme. Desuden inddrager jeg nogle gange også den psykiske side af mennesket i ernæringsterapien. For psykisk velvære og livsglæde har stor indflydelse på hvordan kroppen fungerer.

   

  Det handler både om at blive rask, men også om livskvalitet!

 • Processen

  Sammen får vi lagt den helt rigtige plan for netop dig. Det betyder, at du får de bedst mulige forudsætninger for en varig og succesfuld forandringsproces.

  1

  Konsultation

  Her gennemgår vi din helbredshistorie og dine symptomer samt afdækker indsatsområderne.

  2

  Individuel plan

  Sammen udarbejder vi en plan for de ændringer i kost og livsstil, som kan hjælpe dig til et bedre liv.

  3

  Opfølgning

  Vi følger op på din fremgang samt eventuelle udfordringer og laver justeringer til din individuelle plan.

 • Få 15 min. gratis rådgivning

  Skal vi tage en snak omkring dine udfordringer samt hvordan jeg kan hjælpe dig?

  Køgevej 285, Torslunde
  DK-2635 Ishøj Landsby
  +45 25676110
All Posts
×