Sundere Bounty

Ingredienser

  • 250g kokosmel

  • 2,5 dl kokosmælk (af den faste del)

  • 3 spsk kokosolie

  • 15 dadler

  • 200g mørk chokolade til overtræk

Dagen før sættes kokosmælken i køleskabet. På den måde deler kokosmælken sig i en fastdel og en flydende del. Det er den faste del du skal bruge (2,5 dl. som du skal bruge passer ca. med en alm. dåse).

Dagen efter starter du med at dadlerne pureres. Kom dem i en gryde og hæld lidt kogende vand over, så er de nemmere at purere med en gaffel.

Derefter tilsættes kokosmel, kokosmælk og kokosolie i gryden og hele blandingen varmes igennem indtil kokosolien er smeltet. Rør det godt sammen.

Fordel massen i en form med bagepapir. Tryk det godt sammen og sæt den i fryseren til den er hård – ca. 1 time.

Skær dine bounty ud og overtræk med smeltet chokolade.

Opbevares på køl indtil servering.

Velbekomme :-)

Forrige
Forrige

Chiagrød med varme bær

Næste
Næste

Mango salat